העוגה המושלמת לקפה של הבוקר או של סוף היום!
עוגת בננות עם שוקולד צ'יפס ופינוקים קטנים משפית הבית שלנו.
מצרכים ⬇
✓ 2 כוסות קמח
✓ 1 כפית אבקת אפייה
✓ 1 כפית שטוחה סודה לשתייה
✓ 1/2 כפית מלח
✓ 3 בננות בשלות מעוכות
✓ 1 כף חלב
✓ 1 כפית קינמון
✓ 100 גרם חמאה
✓ 1 כפית קינמון
✓ 1 כוס סוכר
✓ 2 ביצים
✓ 100 גרם שוקולד צ'יפס
מכשירים מומלצים:
אופן ההכנה ⬇
● בקערה קטנה מערבבים קמח, א. אפייה, סודה לשתייה ומלח
● בקערה נוספת מערבבים בננות, חלב, וקינמון
● בקערת מיקסר KitchenAid מקציפים חמאה וסוכר במשך 3 דק', מוסיפים את הביצים בהדרגה, מוסיפים את הבננות ולאחר מכן את תערובת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה
● מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים
● אופים בתבנית מאפינס? הכניסו לתנור ל-20 דקות, 180 מעלות
● אופים בתבנית גדולה? הכניסו לתנור ל-45 דקות, 170 מעלות
לקישוט ⬇
50 ●גרם חמאה מומסת
● 6 בננות פרוסות בעובי 1/2 ס"מ
● סוכר לפיזור
● מברישים כל מאפינס במעט חמאה מומסת, מסדרים את פרוסות הבננה ובוזקים מעט סוכר.
שורפים בעזרת ברנר עד שנהיה קרמל