✓ איך מכינים בצק שמרים במג'ימיקס? בעזרת המלוש (להב מפלסטיק), בפולסים של לא יותר מדקה.
✓ איך מכינים בצק פריך עם חמאה קרה? עם להב המתכת ובקערה הגדולה, בשלב הראשון עשו שימוש בפולסים, עד שמתקבלת תערובת פירורית - ולאחר מכן באוטומט עד לקבלת בצק אחיד.
✓ קערת המידי מתאימה לשימוש עם הדסקיות - היות והקוטר של הדסקית תואם את הקוטר של הקערה, וככה כל שארית של ירק שלא מצליחה להיאסף נשארת למעלה וקל להוציא אותה.
✓ איך כותשים קרח? עם להב המתכת בלבד, בלי תוספת של פרי או נוזל אחר. כך הקרח מתקבל לאבקה.
✓ איך קוצצים עשבי תיבול ובצל? אך ורק בפולסים, כאשר הנוזלים שבירק נשארים בתוכו
ממה להיזהר בהכנת עוגת טורט?
✓ כאשר משתמשים בקערת המיני עם להב המתכת הקטנה, מומלץ להשתמש בכמויות קטנות עד כחצי כוס
✓ כאשר מקציפים חלבונים או קצפת מתוקה חשוב להוציא את הדוחסן הצר החוצה כדי שייכנס אוויר
✓ כאשר מקציפים חלבונים לעוגת טורט - חשוב לא להוסיף סוכר בשלב ההתחלתי, אלא רק בשלב הסופי, כשישנו קצף יציב, כדי שהתערובת לא תיפול. לאחר מכן, כשמוסיפים את הסוכר, לעשות זאת בפולסים
✓ להב המתכת הגדולה יושבת בקערה הגדולה עד הסוף, באופן שמאפשר לאסוף ולרסק כל דבר קטן כמו שן שום אחת, ניצול מקסימלי של המרכיבים בהם תעשו שימוש
✓ עוגות בחושות ניתן לעשות עם המלוש באותה דרך שעושים עם המיקסר
תיהנו!